ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Διεύθυνση: Καρτεράδος

Τηλέφωνο: 22860 30347

 

odontiatrikos tourismos

 

Οδοντιατρικός τουρισμός

Ο όρος "οδοντιατρικός τουρισμός" δηλώνει δύο κατηγορίες υπηρεσιών: 

  1. Τη διαχείριση οδοντιατρικών αναγκών για επισκέπτες οι οποίοι βρίσκονται σε ξένη χώρα για ταξίδι διακοπών ή για επαγγελματικό ταξίδι ή για προσωρινή εγκατάσταση. Περιλαμβάνει τα επείγοντα περιστατικά.
  2. Τον "Οδοντιατρικό Τουρισμό Επιλογής" (elective dental tourism), όπου ο ασθενής επιλέγει να ταξιδέψει για να λάβει μια συγκεκριμένη οδοντιατρική υπηρεσία, παρακινημένος από το χαμηλότερο κόστος (χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας) και την ευκαιρία να συνδυάσει την οδοντιατρική φροντίδα με ψυχαγωγία / ταξίδι σε τουριστικούς προορισμούς.

 

Γιατί να επιλέξετε τον οδοντιατρικό τουρισμό

Ο οδοντιατρικός τουρισμός είναι μια λύση που έχει πλέον δοκιμαστεί από πολλούς με πολύ μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να γνωρίζει αυξανόμενη ζήτηση. Ενδείκνυται δε  διότι δεν απαιτεί νοσοκομειακή περίθαλψη, ο ασθενής δεν έχει περιορισμούς διατροφής ή κινητικότητας, δεν απαιτείται 24ωρη παρακολούθηση από νοσηλευτικό προσωπικό και η θεραπεία είναι πιο σύντομη σε χρόνο, συγκριτικά με άλλες ιατρικές υπηρεσίες.

 

Γιατί να ταξιδέψετε στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένας από τις ιδανικότερες επιλογές για οδοντιατρικό τουρισμό. Είναι από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου και από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για διακοπές από ανθρώπους κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, από οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Έχει ιδανικό κλίμα, με ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου και θερμοκρασίες που την κάνουν ιδανική για διακοπές καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απέχει μόλις μισή ώρα με το αεροπλάνο από την Αθήνα και τους περισσότερους μήνες του χρόνου συνδέεται με απευθείας πτήσεις με αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν με την τεχνογνωσία, την άριστη κατάρτιση των οδοντιάτρων μας, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τις ανταγωνιστικές τιμές*, συνθέτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για οδοντιατρικό τουρισμό στο Dental Clinic Santorini. Εδώ μπορούμε να σας παρέχουμε άριστη οδοντιατρική περίθαλψη στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Σαντορίνης. Ο Δημήτρης Νικητόπουλος  και η Κατερίνα Παντζιά μαζί με τους συνεργάτες τους έχουν ως στόχο, όταν φεύγετε από την Σαντορίνη, να έχετε, εκτός από τις ομορφότερες αναμνήσεις, και ένα καινούριο χαμόγελο.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να καταρτίσουμε το δικό σας εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας και να πληροφορηθείτε το ακριβές κόστος των υπηρεσιών μας.