ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Διεύθυνση: Καρτεράδος

Τηλέφωνο: 22860 30347

 

Τι μπορεί να κάνει ο οδοντίατρος για το χαμογελό σας

ti mporei na kanei 1«Ό, τι θες θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελο σου παρά με το σπαθί σου» είπε κάποτε ο Σαίξπηρ. Σε μια εποχή μάλιστα όπου το όμορφο χαμόγελο ήταν θέμα τύχης. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος δεν είναι και τόσο τυχερός; Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά όμορφο όσο το χαμόγελο ενός ανθρώπου, και εμείς μπορούμε να σας το χαρίσουμε.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μέθοδοι και θεραπείες που μπορούν να σας χαρίσουν το χαμόγελο που επιθυμείτε ανάλογα με το πρόβλημα που έχετε, το αποτέλεσμα που επιδιώκετε και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

 

ti mporei na kanei 2
Η πιο απλή και δημοφιλής θεραπεία είναι η λεύκανση. Είναι εύκολη, γρήγορη, οικονομική και ασφαλής θεραπεία, με την προϋπόθεση να γίνει υπό την καθοδήγηση οδοντιάτρου. Είτε θέλετε απλά μια λάμψη σε ένα φυσικά όμορφο χαμόγελο είτε θέλετε εντυπωσιακά λευκά δόντια, το αποτέλεσμα που εσείς θα επιλέξετε θα ανανεώσει το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας.  ti mporei na kanei 3

 

Σε περιπτώσεις που έχετε άσχημα σφραγίσματα στα μπροστινά δόντια ή θέλετε να αλλάξετε λίγο το σχήμα των δοντιών ή έχετε κενά στα μπροστινά δόντια, για ένα πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα οι όψεις πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης είναι η θεραπεία που σας ταιριάζει. Πρόκειται για φλοίδες πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης οι οποίες τοποθετούνται μόνιμα στα πρόσθια δόντια με σκοπό την αισθητική τους αναβάθμιση.
ti mporei na kanei 4Εάν το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό, όπως έλλειψη δοντιών ή μεγάλες δυσμορφίες στα δόντια ή στη σύγκλειση, τότε η λύση για σας είναι οι στεφάνες (θήκες) πορσελάνης, οι γέφυρες ή τα εμφυτεύματα.
Όποιο και να είναι το πρόβλημα, υπάρχει η λύση που σας ταιριάζει. Το να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε μπορεί να είναι πιο εύκολο από ότι φαντάζεστε. Απλά ρωτήστε τον οδοντίατρό σας και συζητήστε τι σας ταιριάζει περισσότερο.